Myydään / vaihdetaan / lahjoitetaan - Etelä-Suomi

Oikean puoleinen jalka, noin kokoa 40-41, pitovaikeuksien vuoksi. Persoonallisen näköinen, omapäinen. Huomionhakuinen, kriittinen ja lähes ylimielisen itsevarma. Ei pidä liikunnasta eikä sadepäivistä. Kertoo mielipiteensä suoraan, jos vihaa jotain. (Saattaa esimerkiksi mennä lukkoon kesken pikamatkan juoksun.)

Käytössä vähän päälle 26 vuotta, ollut vain yhdellä omistajalla. Kattava huoltokirja tallessa - kiertänyt vuosikausia röntgenissä, pediatreilla sekä fysioterapeuteilla sairaaloissa ja terveysasemilla. Yksi lääkäri diagnosoinut taudin, josta kukaan muu lääkäri ei ole koskaan kuullutkaan. Ilmeisesti pitää kovasti kyseisestä lääkäristä. (Tämä mystinen ja uniikki tauti saattaa kirjallisessa muodossaan aiheuttaa hämmennystä esimerkiksi perusterveystarkastuksissa, mutta ei ole kovin haitallista.)

Lempiharrastus sohvalla / sängyssä suorana makaaminen. Tykkää erityisesti puristavista ja viilentävistä polvituista - mitä kalliimpi, sen parempi. (Ei voida tarpeeksi korostaa, että on hyvin oman arvonsa tunteva yksilö.)

Erityistaitona osaa ennustaa tulevan päivän sään tarkemmin kuin Pekka Pouta. Lisäksi kävellessä vaikkapa lumessa tekee hiukan erikoisen näköisiä jälkiä, jotka muistuttavat etäisesti traktorin takarenkaan kuviointia. Inhoaa korkokenkiä: ei suostu käyttämään korkoja, joiden kantalappu on kapeampi kuin 2,5cm x 2cm. (On kuitenkin nähty käyttävän pariin otteeseen 12cm korkoja, kunhan korkolappu on mainittua mittaa leveämpi, eli ei kuitenkaan aiheuta kohtuutonta haittaa naiselle.)


Ei tule välttämättä kovin helposti toimeen vasemmanpuoleisen jalan kanssa. Saattaa riitaantua herkästi ja aiheuttaa raivonpuuskissaan myös vasemmalle jalalle tuskia. On usein mustasukkainen. Kuitenkin suhteellisen helppo lepyttää kylmällä kääreellä tai jääpalapussilla ja antamalla torkkua tiukasti teipattuna hetken sohvalla vaaka-asennossa. Kannattaa välttää viimeiseen saakka pakottamista urheilun pariin sadepäivänä. (Tällaisesta fataalista ylilyönnistä suuttuessaan saa omistajansa helposti itsemurhan partaalle, sillä kykenee halutessaan olemaan immuuni jopa 800mg Buranalle.)


Ei suositella himokuntoilijoille. Soveltuu parhaiten noin 170-senttisille normaalipainoisille naisille. Rakastaa huomion keskipisteenä olemista ja hellimistä, mutta ei voi sulattaa itseensä kohdistuvaa kritiikkiä. On kuitenkin itsepäisyydestään ja ajoittaisesta aggressiivisuudestaan huolimatta aika tavalla sisäänpäin kääntynyt.

Kommentit

  1. Ai jumalauta ku oli hyvä :D:D

    VastaaPoista
  2. anna leka!!!!!!! lääkärisetä hoitaaaaaaa!!!!! hih!!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kaikki palaute on aina tervetullutta,
mutta kiroiluani en vähennä. :D

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vaaralliset rattaat

12 vielä parempaa syytä hankkiutua Marava-alalle.